Adobe® Acrobat® XI Pro- ja Standard-ohjelmisto

 

Tervetuloa lukemaan Adobe® Acrobat® XI Pro - ja Adobe Acrobat XI Standard -ohjelmistojen Lueminut-tiedostoa, jossa on tärkeitä tietoja Adobe Acrobat -tuotteista. Kaikkia tuotteita koskevissa Lueminut-tiedoston kohdissa ei ole mainittu tuotteen nimeä. Adobe Acrobat XI -tuotetukitietoja on osoitteessa http://www.adobe.com/go/acrobat_support_fi

 

Järjestelmävaatimukset

 

Acrobat XI Pro for Windows® edellyttää seuraavaa:

 

         1,3 gigahertsin tai nopeampi suoritin

         Microsoft® Windows XP SP3 32-bittiselle versiolle (SP2 64-bittiselle versiolle); Windows Server® 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen)

         512 Mt RAM-muistia asennettuna (1 Gt suositellaan)

         1,9 Gt vapaata kiintolevytilaa (Huomautus: asennusohjelma luo asennuksen yhteydessä väliaikaisia tiedostoja, joten asennuksessa tarvittava kiintolevytila on mainittua suurempi.)

         Näytön tarkkuus 1024 x 768

         Internet Explorer 7, 8, 9, 10; Firefox (ESR); Chrome

         DVD-ROM-asema, jos asennus suoritetaan DVD-levyltä

         Videolaitteistokiihdytys valinnainen

64-bittisissä Windows Server 2003 SP2- ja Windows XP SP2 -käyttöjärjestelmissä on oltava Microsoftin Hotfix-korjaus KB-930627. Katso:

http://support.microsoft.com/kb/930627

 

 

Acrobat XI Standard for Windows® edellyttää seuraavaa:

 

         1,3 gigahertsin tai nopeampi suoritin

         Microsoft® Windows XP SP3 32-bittiselle versiolle (SP2 64-bittiselle versiolle); Windows Server® 2003 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows Server 2008 tai 2008 R2 (32- ja 64-bittinen); Windows 7 (32- ja 64-bittinen); Windows 8 (32- ja 64-bittinen)

         512 Mt RAM-muistia asennettuna (1 Gt suositellaan)

         1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa (Huomautus: asennusohjelma luo asennuksen yhteydessä väliaikaisia tiedostoja, joten asennuksessa tarvittava kiintolevytila on mainittua suurempi.)

         Näytön tarkkuus 1024 x 768

         Internet Explorer 7, 8, 9, 10; Firefox (Extended Support Release); Chrome

         DVD-ROM-asema, jos asennus suoritetaan DVD-levyltä

         Videolaitteistokiihdytys valinnainen

64-bittisissä Windows Server 2003 SP2- ja Windows XP SP2 -käyttöjärjestelmissä on oltava Microsoftin Hotfix-korjaus KB-930627. Katso:

http://support.microsoft.com/kb/930627

 

Asennusohjeet

 

Asenna uusi ohjelmisto tai päivitä aiemmasta versiosta seuraavien ohjeiden mukaan. Jos asennat päivitysversiota, sinun täytyy ehkä todistaa, että omistat tuotteen.

 

Acrobat XI:n asentaminen Windows-käyttöjärjestelmään

 

1. Käynnistä Windows uudelleen ja poista mahdolliset virustentorjuntaohjelmat käytöstä.

 

2. Muodosta tietokoneella Internet-yhteys.

 

3. Käynnistä asennus:

  • Jos ostit Acrobat-ohjelmiston DVD-levyllä, aseta levy tietokoneeseen.
  • Jos ostit Acrobat-ohjelmiston ladattavana tiedostona, lataa paketti haluamaasi sijaintiin tietokoneen kiintolevylle.

 

Adobe suosittelee, että varmuuskopioit latauspaketin, mieluimmin DVD-levylle, ennen ohjelmiston asentamista. Kun purat .exe-tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä:

 

Windows XP -käyttöjärjestelmissä

 

<työpöydälle luodaan järjestelmäasema>:\Documents and Settings\<käyttäjä>\Työpöytä\Adobe Acrobat XI -kansio.

 

Windows 7- ja 8-käyttöjärjestelmissä

 

<työpöydälle luodaan järjestelmäasema>:\users\<käyttäjänimi>\Työpöytä\Adobe Acrobat XI -kansio.

 

Kun olet valmis aloittamaan asennuksen, avaa Adobe Acrobat XI -kansio ja kaksoisnapsauta setup.exe-tiedostoa.

 

Valitse Adobe Acrobat XI -asennuksen valintaikkunasta kieli ja valitse sitten ”OK”. Muista valita ostamaasi tuotetta vastaava kieli. Valitse Adobe Acrobat XI -asennusnäytössä ”Seuraava”. Asennusohjelma laskee tarvittavan levytilan ja tarkistaa, onko asennettuna aiempia versioita. Jos tietokoneesta löytyy saman Acrobat-tuotteen aiempi versio, poista sen asennus valitsemalla Jatka.

 

4. Asennusnäytössä sinua pyydetään kirjoittamaan nimi, organisaatio ja sarjanumero. Jos käytät kokeiluversiota tai olet ostanut tilauksen (vain Pro ), sarjanumeroa ei tarvita. Jos annat sarjanumeron, varmista, että Internet-yhteys on käytössä, koska sarjanumero tarkistetaan verkossa. Huomautus: Jos asennat kokeiluversion, voit käyttää ohjelmistoa 30 päivän ajan sen käyttöönotosta.

 

5. Anna ohjelmistokopiosi sarjanumero. Kunkin yksittäin lisensoidun ostoksen sarjanumero on DVD-kotelon kannessa. Jos tuote on hankittu sähköisenä versiona Adobe Storesta, sarjanumero on kuittisivulla. Sähköisenä versiona hankitun tuotteen sarjanumero löytyy myös omasta tilaushistoriastasi osoitteessa http://www.adobe.com. Adoben lisensointisivustosta tekemäsi ostoksen sarjanumero löytyy omien tietojesi kohdalta osoitteesta http://licensing.adobe.com.

 

6. Valitse Adoben lisenssin aktivointinäytössä ”Seuraava”. Aktivointiin sisältyy joukko yksinkertaisia ja nopeita vaiheita, jotka ohjelmisto suorittaa nimettömänä. Lisätietoja tuotteiden aktivoinnista on Adoben Web-sivustossa osoitteessa http://www.adobe.com/go/activation_fi/

 

7. Valitse asennustyyppi:

  • Normaali (oletusarvoinen) asennus asentaa Acrobat-, Acrobat Distiller- ja PDFMaker-ohjelmatiedostot, järjestelmää vastaavan Adobe PostScript -tulostinohjaimen, vakiolaajennukset ja apuohjelmat.
  • Täydelliseen asennukseen sisältyvät kaikki Acrobat XI -ominaisuudet, ja se vaatii eniten kiintolevytilaa.
  • Mukautetussa asennuksessa voit määrittää asennettavat osat.

 

Huomautus: Jos haluat nähdä osan kuvauksen, valitse Mukautettu ja sen jälkeen Seuraava. Avaa kuvaus valitsemalla haluamasi osa. Jos et halua jatkaa mukautettuun asennukseen, palaa asennustyypin valintaan valitsemalla Edellinen.

 

Valitse ”Seuraava”. Muuta asennushakemistoa halutessasi. Muussa tapauksessa asennus suoritetaan oletushakemistoon. Valitse ”Seuraava”.

 

8. Valitse ”Asenna”. Asennus käynnistyy. Jos käynnissä on muita prosesseja, joista on haittaa asennukselle, asennusohjelma pyytää sinua lopettamaan nämä prosessit, ennen kuin voit jatkaa asennusta. Sulje prosessit ja jatka asennusta napsauttamalla asennusohjelmaa.

 

9. Viimeisessä valintaikkunassa ilmoitetaan, että asennus on valmis. Valitse ”Valmis”. Tämän jälkeen voit käynnistää Acrobatin.

 

10. Hyväksy käynnistyksen jälkeen käyttöoikeussopimus, jotta voit käyttää ohjelmistoa.

 

11. Jos annoit sarjanumeron asennuksen aikana, katso alla olevaa kohtaa 12. Jos käytössäsi on Acrobatin kokeiluversio tai tilaus (vain Pro), näyttöön avautuu sivu, jossa sinua vaaditaan kirjautumaan sisään. Valitse kirjautumisnäytössä ”Kirjaudu nyt”. Anna kirjautumisnäytössä Adobe-tunnustietosi. Jos sinulla ei ole Adobe-tunnusta, valitse ”Luo Adobe-tunnus” ja anna pyydetyt tiedot. Valitse sitten Luo. Viimeistele tunnuksen luonti näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Valitse ”Kirjaudu sisään”. Acrobatin pitäisi nyt olla käytettävissä.

 

12. Jos annoit sarjanumeron asennuksen aikana, rekisteröintinäyttö avautuu. Anna rekisteröintinäytössä Adobe-tunnustietosi. Jos sinulla ei ole Adobe-tunnusta, valitse ”Luo Adobe-tunnus” ja anna pyydetyt tiedot. Valitse sitten Luo. Viimeistele Adobe-tunnuksen luonti ja rekisteröintiprosessi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Voit napsauttaa myös ”Ohita”-painiketta. TÄRKEÄÄ: Ohjelmistokopion aktivointi edellyttää Internet-yhteyttä. Kopio on aktivoitava 30 päivän kuluttua tuotteen asennuksesta. Muutoin ohjelmisto lakkaa toimimasta 30 päivän kuluttua.

 

Acrobat XI -asennuksen poistaminen Windows-käyttöjärjestelmästä

 

1. Ennen poistat Acrobat XI:n asennuksen, poista tuotteen aktivointi. Valitse Ohje > Poista aktivointi… Tämän jälkeen voit poistaa asennuksen avaamalla Ohjauspaneelin ja valitsemalla Lisää tai poista sovellus.

 

2. Korosta Acrobat XI näyttöön tulevassa sovellusluettelossa ja napsauta Poista-painiketta.

 

3. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan Acrobatin poistaminen. Poista tuote valitsemalla Kyllä.

Rekisteröinti

 

Kun käynnistät Acrobatin, se pyytää sinua kirjautumaan sisään ja rekisteröimään ohjelmiston. Rekisteröi ohjelmisto, jotta saat teknistä tukea.

 

Juridiset tiedot

This product integrates with online services that require an Internet connection and agreement to applicable terms of use and privacy policies (available at www.adobe.com/go/terms_fi). Adobe online services (a) are available only to users age 13 and older; (b) are not available in all countries or languages, (c) may be discontinued without notice; and (d) may be subject to registration requirements, additional fees, or subscription charges.

 

Päivitetyt järjestelmävaatimukset ovat osoitteessa http://www.adobe.com/go/acrobat_system_reqs_fi

 

 

© 2012 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, Acrobat and Reader are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. Windows is either a registered trademark or a trademark of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. Apple, Mac OS, and Safari are trademarks of Apple Computer, Inc. registered in the United States and other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty_fi

 

Adobe Systems Incorporated, 345 Park Avenue, San Jose, California 95110, USA.